Laxman Raj Giri

De Himalaya is mijn thuis, maar ik kan overal wonen. 

 .

IN HET KORT

Mijn leven is voor mijzelf. Zo komt ook jouw leven alleen jou toe. Je bent vrij in het maken van je keuzes. Het maakt mij dankbaar en vooral blij als mijn bijdrage anderen voorwaarts brengen. De docent die ik in Nepal voor de klas was, ben ik nu als leermeester voor nog veel mensen over de wereld.

 Laxman Raj Giri Spiritueel genezer en sjamaan uit Nepal

..

..

.

.

.

.
Namasté

Laxman Raj Giri is geboren in het Himalaya-land Nepal en tweelingbroer van Saddhu Ram Raj Giri. Ram en Laxman zijn lichamelijke twee, maar in de innerlijke kennis delen zijn één ziel. Beiden leefden hun bijzondere kinderjaren in de oude cultuur en tradities van natuurgeneeskunde en alternatieve geneeswijzen. Lees meer over Nepal en haar krachtplaatsen, religie en spiritualiteit op onze pagina Namasté Nepal.

Laxman Raj Giri Spiritueel genezer en sjamaan uit Nepal

Laxman gebruikt de kennis uit zijn eigen land en cultuur waar Nepal rijk aan is. In zijn jeugd leerde hij de kracht van sjamanisme en verkreeg hij inzichten door diepe meditatie. Samen met zijn broer leerde Laxman Raj Giri krachtige mantra’s tijdens zijn tochten langs verschillende leermeesters in het Himalaya gebergte. Nu hij de Westerse leef en denkwijze heeft waargenomen kan Laxman Raj Giri een verbinding maken waar wij naar op zoek zijn en hoe wij dit in ons dagelijks leven kunnen toepassen. Maar in zijn gedachtegoed en zachte inborst is nog steeds de Nepalese man blijven bestaan die ik (zijn vrouw Liedewij) jaren geleden heb leren kennen.

.

BBschool 5,1

VROEGER

In Kathmandu richtte Laxman zijn eigen basis Birat Boarding School op en bracht nieuwe visies en methodes in voor zijn leerlingen en docenten. Zijn broer Ram verkoos een leven in meditatie en werd Saddhu. Maar naar vele jaren besloot ook Laxman om zijn zelfstandig draaiende school (500 leerlingen en 39 stafleden) door te geven en als leerling de voetsporen van zijn broer te volgen en in te treden in de spirituele wereld. In 2003 werden zij door een groepje rondreizende vriendinnen gezien en uitgenodigd om in Europa hun spirituele inzichten met ons te delen. 

GE DIGITAL CAMERA

LEERMEESTER

Het woord Guru betekend niets anders dan Leermeester. In India en Nepal is het gebruikelijk om iemand een titel te geven op basis van zijn bekwaamheid, niet omdat je jezelf wilt promoten, want daar hebben zij absoluut geen respect voor. Laxman gebruikt de naar Guru omdat hij voor velen een leermeester is en dit ook graag beschikbaar wil stellen voor anderen. In zijn vorige baan in Nepal als leraar en schoolhoofd, nu als spiritueel begeleider en healer. Wij wensen voor iedereen dat zij de leermeester in zichzelf vinden.

Door zijn zuivere verbinding met de natuur is hij in staat om evenwicht te creëren in energie die nodig is voor onze gezondheid en bescherming. Met de oude wijsheid van Sjamanisme, de genezende zang van Mantra’s is Guru Laxman in staat om plaats en persoon aan te sluiten met de energie die nodig is voor een juiste balans. 

Welkom en Namaskar

Laxman Raj Giri